همه چیز در مورد قارچ گانودرما
معرفی قارچ گانودرما
قارچ گانودرما از خانواده قارچ های تاقچه ای ست که در شرق آسیا بعنوان یک داروی گیاهی در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد. زیستگاه طبیعی این قارچ مناطق گرمسیری است.
سالها مردمان چین و ژاپن از این قارچ برای درمان بیماری های متعددی از جمله درمان تقویت سیستم ایمنی بدن؛ عفونت های ویروسی مانند سرماخوردگی (آنفلوآنزا)، آنفولانزای خوکی و آنفولانزای مرغی؛ بیماری ریوی از جمله آسم و برونشیت؛ بیماری قلبی و شرایطی مانند فشار خون بالا و کلسترول بالا؛ بیماری کلیوی؛ سرطان؛ و بیماری کبد استفاده می کنند.
طبق بررسی های آزمایشگاهی و شواهد درمانی تاثیرات قارچ گانودرما در درمان بیماری های یاد شده مثبت بوده و بسیاری از پزشکان آسیایی آن را برای درمان تجویز می نمایند.
اما در بحث تاثیر این قارچ بر درمان سرطان تاکنون آزمایشات بالینی مورد تاییدی وجود ندارد که آن را ثابت نماید. ولی آنالیز شیمیایی این قارچ نشان می دهد که می تواند بر تقویت سیستم ایمنی بدن تاثیرات بالایی داشته باشد. باتوجه به این موضوع محققان امیدوارند که در آینده نزدیک بتوانند از این قارچ در درمان سرطان و ایدز استفاده نمایند.
در حال حاضر قارچ گانودرما در 80 گونه متفاوت شناسایی شده ولی تنها یک گونه آن به نام گانودرما لوسیدوم در درمان امراض مختلف مورد استفاده قرار می گیرید.
هشدارهای مصرف قارچ گانودرما
علی الرغم اینکه این قارچ خواص درمانی بالایی دارد اما در برخی موارد می تواند ایجا خطر نماید.
1- باتوجه به عدم وجود مطالعات دقیق بر مضر بودن و یا مفید بودن این قارچ برای زنان بارداری بهتر است زنان باردار از مصرف این قارچ خودداری نمایند.
2- مصرف این قارچ بدلیل تاثیر بروی پلاکت های خون در زمان جراحی ممکن است باعث ایجاد خونریزی شود.
3- شواهد نشان می دهد که این قارچ می تواند فشار خون را پایین بیاورد لذا مصرف این قارچ برای افرادی که مشکل فشار خون پایین دارند ممکن است خطرناک باشد.
4- دوزهای مصرف بالای قارچ گانودرما ممکن است در افراد مبتلا به مشکلات خونریزی خطرناک باشد.
5- زنانی که به نوزاد شیر می دهند بدلیل عدم اثبات بی ضرری گانودرما لوسیدوم برای نوزادان از مصرف آن خودداری نمایند.
موفق و پیروز باشید.
برگرفته از وب سایت پروماگ